Aminess Khalani Hotel

Aminess Khalani Hotel

2021 | Makarska, Hrvatska

Galerija fotografija

Smešten u središnjoj Dalmaciji, gde se dodiruju moćna planina Biokova i Jadransko more, Aminess Khalani Hotel je jedini hotel sa pet zvezdica u Makarskoj. Na samoj obali mora, a samo 20 minuta hoda od centra grada, hotel se proteže na osam etaža, a gostima je na raspolaganju 299 soba i apartmana. Uz uživanje na krovnoj terasi, ili spektakularne poglede na morsko prostranstvo ili planinu Biokovo, dostupni su i brojni sadržaji poput raskošnih bazena i wellnessa, božanstvenih gurmanskih zalogaja, senzacionalnih dečjih igraonica i nestvarno lepe plaže.

Enterijeri soba odišu mirom i ekskluzivnošću. Svaki detalj je pomno odabran kako bi se gosti osećali udobno, a mesta je i više nego dovoljno za čitavu porodicu. Zato se može reći da su se odabrane Tarkett podne obloge odlično uklopile u celokupan ambijent hotela, nadahnut elementima vode, kamena i vazduha. LVT podna obloga, iD Inspiration 55, pruža poboljšanu modularnost koja omogućava brzu transformaciju prostora u cilju zadovoljenja novonastalih potreba posla i života. Njene prirodom inspirisane boje pomažu u dobijanju enterijera u kojima se osećamo dobro. 

Svaki kutak Aminess Khalani Hotela osmišljen je da izazove ugodu, čak i za one najmlađe goste. Prelepo osmišljene igraonice za bebe i decu do 12 godina, gaming room za tinejdžere, opremljene su Tarkett heterogenim vinilnim podom kolekcije Tapiflex. Kombinovanjem atraktivnih i inovativnih nijansi i šara podnih obloga iz ove kolekcije, mogu se stvoriti jedinstveni ambijenti.

 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Tarkett podne obloge, kolekcije iD Inspiration 55 i Tapiflex, odlično su se uklopile sa prefinjenom elegancijom hotela Aminess Khalani Hotel.

Tarkett partner

Zidogradnja

Segment

Vrsta podova