CBS International

CBS International

2022 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Kompanija CBS International osnovana je u Beogradu 2007. godine. Deo je Cushman & Wakefield Grupe, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nepokretnosti. Kao regionalni lider, sa četiri potpuno operativne kancelarije u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, CBS International već drugu deceniju ostvaruje besprekoran učinak na tržištu nekretnina.

Kompaniju CBS International odlikuje širok spektar usluga koje nudi, od brokerskih do konsultantskih, kao i posvećenost izgradnji dugoročnih odnosa sa klijentima. Vođeni idejama, stručnošću i predanošću i izvan granica i oblasti svog delovanja i usluga koje pružaju u svim segmentima nekretnina na svim regionalnim tržištima, pronalaze rešenja za sve svoje klijente kako bi ih pripremili za ono što sledi. Tarkett je doprineo modernom izgledu prostora, kombinacijom ugrađenih DESSO tekstilnih ploča.

DESSO Fuse, je nijansirana tekstilna ploča koja sa lakoćom prelazi između dve kontrastne ali komplementarne šeme boja i daje podu dinamičnost. Kombinacija boja DESSO Fuse spaja dve posebne nijanse iz jednobojnog asortimana tektstilnih ploča DESSO Fields. Veza između dva proizvoda pruža neograničene mogućnosti u pogledu individualnosti i kreativnog izražavanja. DESSO Fields je reljefna tekstilna ploča koja daje utisak ručno tkanog tekstila. Paletu čini 37 različitih nijansi koje dizajneri mogu da kombinuju za postizanje jedinstvenih rezultata, uz kombinaciju različitih neutralnih tonova ili uparivanje svetlih boja sa začinjenijim nijansama za bogat estetski izgled.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Ugradnjom Tarkett DESSO tekstilnih ploča, kombinacijom dve kolekcije Fuse i Fields, u prostorije CBS International, u Beogradu, stvoren je moderan kancelarijski prostor za rad.

Dizajner/Arhitekta

CBS International

Tarkett partner

Opreming DOO

Segment

Vrsta podova