Elixir Group

Elixir Group

2023 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Elixir Group je regionalni lider u hemijskoj industriji, koja unapređuje i proširuje svoje poslovanje kroz svoje tri divizije. Hemijska divizija – je vodeći proizvođač fosforne kiseline i kompleksnih mineralnih đubriva u Jugoistočnoj Evropi. Eco Energy divizija – se razvija kroz tehnološki savremene operacije upravljanja otpadom, uključujući reciklažu i ponovno iskorišćenje otpada konceptom Waste to Energy. Divizija industrijskih usluga – nudi klijentima usluge i podršku u oblasti logistike i transporta, izgradnje i održavanja, saradnje u oblasti cirkularne ekonomije i upravljanja otpadom, kao i projektantske usluge. Uz odgovoran odnos prema zaposlenima, partnerima, klijentima i okruženju, Elixir Group stvara nasleđe na koje buduće generacije mogu da budu ponosne.

Za svoje poslovne prostorije, Elixir Group, odabrao je Tarkett podne obloge, kombinujući tekstilne ploče iz kolekcije Grezzo i LVT podne obloge iD Inspiration, dezene Rock Grey i Nomad oak Oat. Pristup održivosti utkan je i u Tarkett poslovanje. Trudeći se da učini više za ljude i planetu, Tarkett ne nudi samo lepe, visokokvalitetne podove, već pruža mir i lagodnost, znajući da kada se biraju podne obloge, u prvom planu su zdravlje i održivost.

DESSO Grezzo podne obloge oslikavaju čistu, netaknutu lepotu prirodnih stenovitih pejzaža širom sveta. Podržavaju Tarkettovu posvećenost zaštiti prirodnih resursa, jer su 100% ponovno upotrebljive u Tarkett centru za reciklažu.

LVT iD Inspiration podovi su idealni za primenu u kancelarijama. Pored vrhunskog dizajna i velikog broja dezena inspirisanih prirodom: kamen, drvo, tekstil, metal … odlikuju ih dobra akustičnost, udobnost i toplina.

 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Kompanija Elixir Group iz Beograda je za svoje koncelarije odabrala udobne i tople Tarkett podne obloge DESSO Grezzo i LVT iD Inspiration, Rock Grey i Nomad Oak Oat.

Dizajner/Arhitekta

KR art

Tarkett partner

MCS Sistem

Segment

Vrsta podova