OPTIblu

OPTIblu

2023 | Krajova, Rumunija

Galerija fotografija

OPTIblu, deo Optical Investment Group, je osnovan 2004. godine i jedan je od vodećih prodavaca optičkih proizvoda u Rumuniji. Glavni fokus stavlja na potrebe svojih klijenata. Pored moderne opreme kojom raspolaže, OPTIblu stručnjaci za vid svojim klijentima pružaju personalizovane savete, aktivnu komunikaciju sa svakim klijentom i interesovanje za njegove potrebe. OPTIblu koncept harmonično kombinuje estetiku i stil sa interesovanjem za najpogodnije proizvode u oblasti zdravlja vida. Od dodatne opreme za naočare, asortimana kontaktnih sočiva i rešenja za održavanje, OPTIblu nudi svakom kupcu kompletno rešenje za njegove potrebe. 

Kao podno rešenje za svoj prostor, OPTIblu je odabrao izdržljive i modularne Tarkett podne obloge, koje ne ugrožavaju zdravlje i životnu sredinu. LVT kolekcija iD Inspiration High Traffic 70 je dizajnirana za prostore najveće prohodnosti. Inspirisana prirodom, boje i teme dezena pomažu da se kreira enterijer u kojima se svako oseća dobro. Homogeni vinil podovi, kolekcije iQ Natural, su proizvedeni na bazi bio-sirovina koji doprinose smanjenju emisije gasova sa efektom staklene bašte do 50%. Preporučuju se za prostore velike prohodnosti.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Maloprodajni lanac optičkih proizvoda OPTIblu je odabrao za svoj prodajni prostor Tarkett LVT kolekciju iD Inspiration High Traffic 70 i homogeni vinil iQ Natural.

Dizajner/Arhitekta

Pick Two

Tarkett partner

H&O

Segment

Vrsta podova