Optiplaza

Optiplaza

2023 | Krajova, Rumunija

Galerija fotografija

Optiplaza je osnovana 2004. godine. i u svom posedu ima preko 22 prodavnice koje su posebno dizajnirane i uređene tako da kupcu ponude jedinstveno iskustvo, sa ciljem da naprave savršen izbor kada su mu potrebna rešenja oko pravog izbora dioptrije, kako za odrasle, tako i za decu. Od dioptrijskih okvira, kontaktnih sočiva, naočara za sunce, dodatne opreme, ovaj brend nudi svojim kupcima specifične proizvode dok ujedno objedinjuje modnu i medicinsku optiku. Kombinacija smelih linija, inovativnih materijala i avangardnih dekoracija, koja savršeno uokviruje i ističe kolekciju proizvoda svetski poznatih brendova, stvara jedinstven prostor koji ima za cilj da ponudi stručnost i profesionalsnost svojim kupcima, u oblasti medicinske optike u Rumuniji.

Svoj udoban prostor Optiplaza je dopunila Tarkett podnim oblogama, iz LVT kolekcije iD inspiration High Traffic 70 i homogeni vinil, kolekcija iQ Natural. iD inspiration High Traffic 70 pruža modularnost koja omogućava brzu transformaciju prostora. Kolekcija je dizajnirana za prostore najveće prohodnosti, veoma izdržljive podne obloge nude gotovo bezbrojne kombinacije kod dizajniranja enterijera. iQ Natural kolekcija je prva homogena podna obloga čija se proizvodnja oslanja na vinil koji je delom dobijen iz bio-sirovina. Izborom kolekcije iQ Natural, arhitekte, dizajneri i vlasnici objekata će dobiti podnu oblogu koja doprinosi smanjenju emisije gasova sa efektom staklene bašte do 50%.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Prodavnica Optiplaza se odlučila za Tarkett LVT i homogeni vinil pod. Kolekcije iD inspiration High Traffic 70 i iQ Natural su odličan izbor za prostore velike prohodnosti.

Dizajner/Arhitekta

Pick Two

Tarkett partner

H&O

Segment

Vrsta podova