Poslovni prostor Modine

Poslovni prostor Modine

2023 | Sremska Mitrovica, Srbija

Galerija fotografija

Kompanija Modine (Modine Manufacturing Company) je globalni lider u upravljanju toplotom od 1916. Više od 100 godina bavi se dizajniranjem, konstruisanjem, testiranjem i proizvodnjom proizvoda za prenos toplote za širok spektar primena i tržišta. Kompanija Modine deluje u preko 20 zemalja širom sveta. Na svojim različitim tržištima, Modine proizvodi stvaraju održiva komercijalna i industrijska građevinska okruženja.  

Pogoni u Sremskoj Mitrovici, u koje je kompanija Modine investirala, koriste se za proizvodnju izmenjivača toplote, kao i za proizvodnju elektromagnetnih navoja, hladnjaka i premaza. Svoje poslovne prostorije kompanija je opremila Tarkett održivim podnim oblogama. Ugrađene tekstilne ploče iz kolekcije Essence Pure, Essence Roots i Essence Traces, i LVT iz kolekcije ModularT 7 stvaraju prijatno radno okruženje u prostoru za zaposlene.

DESSO Essence Pure kolekcija sa paletom živopisnih akcentnih boja, prelaznih srednjih tonova i najprodavanijih neutralnih boja, pruža bogat izbor za uređenje enterijera. Sa 28 nijansi lako se kombinuje sa DESSO Essence Roots i DESSO Essence Traces tekstilnim pločama. DESSO Essence Roots, uz organski dizajn, kombinuje neutralnu bazu i akcentnu boju kako bi dočarao izgled šara u prirodi. DESSO Essence Traces sa svojom paletom od 6 modernih boja, pruža taktilnost i dugotrajni kvalitet. Nadogradnjom Essence Pure-a, Essence Roots-a i Essence Traces-a na Tarkett EcoBase podlogu za tekstilne ploče, dobija se proizvod koje je moguće u potpunosti reciklirati. LVT kolekcija ModularT 7 je izdržljiv i trajan pod pogodan za komercijalne prostore. Dezeni drveta i betona lako se kombinuju sa drugim Tarkett podnim oblogama.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Za svoj poslovni prostor kompanija Modine odabrala je Tarkett podne obloge iz kolekcije Essence Pure, Essence Roots, Essence Traces i ModularT 7.

Dizajner/Arhitekta

Marijana Borović / Nevena Spirić

Tarkett partner

Galerija Podova

Segment

Vrsta podova